Ajankohtaista

Valjakkoajon
koulurataharjoitukset 

Tervetuloa valjakkoajon koulurataharjoituksiin 18.4. klo 14!

 

Rataharjoitukset järjestetään RatsuAreenan maneesissa 20m x 40m radalla, ja harjoitukset ovat tästä johtuen suunnattu ensisijaisesti II-poneille.


Rataharjoituksissa saat esittää itse valitsemasi valjakkokouluohjelman.
Tuomarina toimii valjakkokoulutuomari

Ann-Katrin Finell.
 

Radan esittämisen jälkeen saatte kirjallisen arvostelun lisäksi tuomarilta heti suullisen palautteen ja pääsette ajamaan uudestaan radan mahdolliset ongelmakohdat. Suoritukseen varataan yhteensä 20 min/ valjakko. Palautteen ja jälkitreenin aikana seuraava valjakko pääsee verryttelemään.


Ilmoittautumiset 14.4. mennessä Carita Ojalalle 045-2353373 (tekstiviesti/whatsapp) Ilmoita ajurin ja ponin nimet sekä ohjelma, jonka esitätte.
Ilmoittautumismaksu 20€ maksetaan 14.4. mennessä tilille FI95 5334 0020 0175 01 viittellä 1232 kun olet saanut vahvistuksen osallistumisesta. Lähtölistat julkaistaan RatsuAreenan nettisivuilla www.ratsuareena.com ja facebookissa torstaina 16.4.

 

Valjakot osallistuvat omalla vastuulla.
Paikalla pieni puffetti.
Osoite: Mestarinmäentie 27, 25540 Knaapila

Read More

Valjakot & ohjasajo

Charlotta Turun ohjasajovalmennukset 

Lotan valmennukset jatkuvat säännöllisesti myös tänä vuonna. Voit osallistua valmennuksiin oman hevosesi kanssa ohjasajaen tai ajaen. Ohjasajovyön ja -ohjat saat tarvittaessa lainaksi valmennuksen ajaksi.

Read More

Esteratsastajien tuplatunti

Mikäli haluatte tulla porukalla (kaksi/useampi ratsukkoa) hyppäämään rataa, voitte varata maneesin kahdeksi tunniksi yhden kerran hinnalla. Näin teille jää paremmin aikaa radan kokoamiseen ja purkamiseen.

Read More

Ratsastusvalmennukset ja rataharjoitukset

Emilia Friskin vetämä kurssipäivä 24.4. 
& valmennukset
  

Puolierojen ja rentouden merkitys ratsastuksessa.

- Käytännön harjoituksia sisältävä kurssi ratsastajan

kehonhallinnasta ja sen vaikutuksesta hevoseen. 

 

Kurssille voi osallistua myös ilman hevosta. Kurssin jälkeen mahdollisuus valmennukseen oman hevosen kanssa. Parille hevoselle karsinapaikka kurssin ajaksi. Lisäinfoa kurssista tulossa lähiaikoina!

 

Emilian istuntavalmennuksia on tulossa myös myöhemmin keväällä. Valmennuksista kiinnostuneet olkaa yhteydessä Nooraan puh. 0407644248 / RatsuAreenan facebooksivujen kautta.

Kouluratsastuksen rataharjoitukset 7.5.

Kutsu rataharjoituksiin julkaistaan Ratsuareenan nettisivuilla ja facebookissa lähiaikoina. Laittakaa päivämäärä kalenteriin!

Read More

Irtohypytys

Maneesissa on irtohypytyskuja omatoimiseen irtohypytykseen 19.3. ja 23.4. Voit varata irtohypytyskujan omalle porukalle 40 €/ tunti tai 30€/ 30 min. Tarvittaessa karsinat ovat käytössänne oman vuoronne ajan jos hypytätte useampaa hevosta vuorotellen.

Read More